Klinikken tilbyder

Filipe de Medeiros startede i 2018 Warberg Klinikken. Der udføres anti-age og kosmetiske injektionsbehandlinger. Alle behandlinger udføres af specialiseret sundhedspersonale, som er autoriseret og certificeret af Styrelsen for PatientSikkerhed - STPS. Klinikken anvender primært implantater fra Motiva til brystforstørrende operationer. Implantaterne er højteknologiske med sikkerheden i top.


Vision

Klinikkens vision er at tilbyde de nyeste og mest effektive behandlinger, som udføres så skånsomt som muligt. Der er fokus på individuelle behandlinger med kundens ønsker i centrum. Warberg klinikken insisterer på tilfredse og trygge kunder, og er altid til at træffe efter behandlinger - 24/7.

Vil du læse mere om klinikken behandlingen og booke en aftale kan du besøge klinikkens hjemmeside

Se før & efter billeder

Om Warberg Klinikken

 klinikken i Hvidovre foretages både kirurgi og injektionsbehandlinger. Klinikken er nyistandsat i 2019 og er meget lys og rummelig. På trods klinikkens størrelse på 330kvm, findes der stadig en hyggelig og varm stemning.

Kommer du for at prøve implantater til en brystforstørrende operation, har vi et "prøverum" hvor du kan give dig god tid til at beslutte dig for den rigtige størrelse.

Der er gode og gratis parkeringsforhold hele døgnet. Klinikken ligger lige ved afkørsel 21 på Amagermotorvejen og dermed nem at komme til, uanset hvor du kommer fra. Benytter du offentlig transport, kan du fra Friheden station tage bus nr 200S. Klinikken er beliggende på 2. Sal med elevator.

Der er også mulighed for at benytte Green Mobility lånebiler, der har holdeplads på Stamholmen cirka 400 meter fra klinikken.

Tryghed er en mærkesag

Hos Warberg Klinikken foretages alle former for kosmetisk kirurgi - lige fra den lille ar-korrektion til Mommy makeoveren. Filipe de Medeiros prioritere grundig vejledning højt og flotte resultater er en selvfølge. Det er vigtigt at du føler dig hørt og er tryg i hele forløbet. 

Operationerne og forundersøgelser foretages i klinikken i Hvidovre. Klinikken er indrettet så du føler dig godt tilpas, når du skal have lavet en skønhedsoperation. Det er nemlig vigtigt for os, at du føler dig tryg.

Forundersøgelse til behandling og operation

Ved forundersøgelsen anbefaler vi, at du lader et familiemedlem eller en god veninde deltage, da der er meget information, som efterfølgende kan være svær at huske på. Det er en rigtig god idé at have gennemlæst vores informationsmateriale inden du møder op til forundersøgelsen. Medbring gerne en liste med spørgsmål du har til forløbet.  Mellem forundersøgelse og injektionsbehandling skal der gå min. 48 timer og mellem forundersøgelse og operation eller trådbehandling skal der min. gå 7 dage.

Til forundersøgelsen vil du få en konkret vurdering af Filipe de Medeiros og få information om forløbet, før, under og efter. Du vil ligeledes få udleveret al information på skrift, samt en pris på det indgreb som i sammen finder frem til. Du kan booke via nedenstående link eller via klinikkens hjemmeside